Picknickkleden

Picknickkleden met bedrukking

Een picknickkleed is onmisbaar bij iedere picknick. Het kleed zorgt er namelijk voor dat je kleding en de picknickspullen niet vochtig of vies worden. Picknickkleden zijn over het algemeen zo groot dat je er op kunt zitten én dat je de picknickspullen er kwijt op kunt. Picknickkleden zijn er van diverse materialen. Fleece, plastic en katoen zijn materialen waar picknickkleden over het algemeen van worden gemaakt. Picknickkleden zijn er ook in veel verschillende kleuren en motieven. Dit geeft de picknickdekens een gezellige en vrolijke uitstraling. Veel picknickkleden hebben een handvat waardoor het vervoeren van het picknickkleed een stuk gemakkelijk wordt.

Het is mogelijk om een picknickkleed te bedrukkken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Dit maakt het picknickkleed ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Een bedrukt picknickkleed is een ideaal geschenk om cadeau te doen aan al uw relaties.

Bent u op zoek naar een promotioneel geschenk? Dan is een picknickkleed wellicht iets voor u!
 

Gerelateerde producten:
Fleece DekenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor picknickkleden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: