Picknickmanden

Picknickmanden met bedrukking

Picknicken ouderwets? Nee hoor! Tijdens warmere dagen wordt er door jong en oud gepicknickt, op het strand, in de bossen en in het park. De traditionele picknickmand mag daarbij niet ontbreken! Picknick manden zijn manden waarin alle picknick benodigdheden worden gestopt zoals eten, servies en een kleed. De meeste manden worden vervaardigd van wilgentwijgen of pitriet, wat de bedrukte picknickmand een rustieke uitstraling geeft. Wij zijn in staat om alle picknickmanden te voorzien van een persoonlijke boodschap. Zo kunnen wij de picknickmand bedrukken met uw bedrijfsgegevens of voorzien van een bedrukt etiket of label. Of het nu aan de zijkant of bovenkant van de mand is, of misschien juist aan het hengsel: elke picknickmand heeft ruimte voor bedrukking.

HSG Relatiegeschenken heeft picknickmanden in verschillende maten, materialen en modellen. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan vrije tijd artikelen, te vinden in onze online webshop. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u tevens terecht voor het aanvragen van een offerte betreffende onze picknickmanden of een van onze andere relatiegeschenken. 

Er zijn picknickmanden met opdruk in vele varianten. De inhoud verschilt per mand. Zo zijn er bedrukte manden met serviesborden, wijnglazen, servetten, bestek en een fleece picknickdeken. Andere bedrukte manden zijn gevuld met bestek, borden en bekers of hebben een geïntegreerd koelvak. Daardoor blijven uw lekkernijen ook op een warme dag heerlijk koel. Voor de wijnliefhebbers hebben we picknickmanden met wijnhouders. U kunt er ook voor kiezen om de gepersonaliseerde picknick manden te laten vullen met allerlei lekkers! Zo kunt u zelf een uniek en origineel relatiegeschenk samenstellen, voorzien van de naam van uw bedrijf, vereniging of organisatie. Maak uw wensen kenbaar bij een van onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat de samengestelde picknickmanden op tijd worden geleverd bij uw relaties. De picknickmanden met logo zijn een blikvanger voor uw bedrijf!

Iedereen wordt blij van een dagje gezellig picknicken met het gezin of met vrienden. Daarom is een bedrukte picknickmand een ideaal relatiegeschenk of cadeau voor al uw relaties! Of u nu uw medewerkers, personeel, klanten of leden in het zonnetje wilt zetten: een picknickmand wordt met open armen ontvangen door uw relaties!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor picknickmanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: