Picture frames

Picture frames met bedrukking

Een picture frame is een kader waarin foto's kunnen worden geplaatst. Synoniemen voor picture frame zijn fotokader, fotoframe, photoframe, fotolijst, enzovoort.

Picture frames zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en modellen.

Als relatiegeschenk is een picture frame een leuk en origineel idee. Picture frames die zeer in trek zijn op dit moment zijn de digitale fotolijsten! Met dergelijke picture frames kunnen veel foto's afwisselend worden bekeken.

Het picture frame kan namelijk worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Bovenaan kunt u het assortiment aan picture frames bekijken op onze zoekpagina. Onderaan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het picture frame. U zult dan zo snel mogelijk de offerte voor het picture frame naar uw keuze ontvangen van een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor picture frames? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: