Pietenmaskers

Pietenmaskers met bedrukking

Sinterklaas is het feest voor jonge kinderen. Het is leuk om zelf verkleed te gaan als zwarte piet. Heeft u geen zin in geklieder met schmink? Dan is het pietenmasker precies wat u zoekt. U zult nooit meer schmink door heel uw huis vinden. U kunt het pietenmasker gemakkelijk vast maken aan uw hoofd. Leuk en gemakkelijk voor kinderen.

U kunt het pietenmasker nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt het pietenmasker laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het pietenmasker is leuk als giveaway in de feest maand. Doordat u aan uw klanten kunt laten zien dat u meeleeft met Sinterklaas zullen ze het zeker waarderen. De kinderen vinden het pietenmasker helemaal geweldig. Ze kunnen gemakkelijk als zwarte piet verkleedt worden.

Bent u opzoek naar een ander product dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan promotiemiddelen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product perfect bij u en uw bedrijf past.

Vragen over de pietenmaskers bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pietenmaskers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: