Pietenmutsen

Pietenmutsen met bedrukking

Sinterklaas komt binnenkort weer in ons land, hiervoor hebben wij de pietenmutsen. Dit is een muts die zwartepiet de knecht van sinterklaas altijd op heeft. Op de bedrukte pietenmutsen zit vaak een veer. Iedereen gaat tegen het eind van het jaar weer helemaal op in de sinterklaas gekte, vooral de kinderen vinden dit vaak het leukste feest van het jaar. Om gezellig mee te doen met het hele sinterklaas gebeuren zijn de pietenmutsen als relatiegeschenk ideaal. U kunt de muts met een touwtje om uw hoofd doen, zo kunt u de bedrukte pietenmuts gemakkelijk op en af zetten.

Aan de onderkant van de pietenmuts is een ruimte waar uw bedrijfslogo en/of eigen tekst kunt laten bedrukken. De originele pietenmuts met opdruk valt zeker op en zal er dus voor zorgen dat uw bedrijf optimaal de aandacht krijgt. Het is ook erg leuk om deze pietenmutsen als relatiegeschenk cadeau te doen aan bijvoorbeeld kinderen. Maar ook volwassenen kunt u in deze tijd van het jaar blij maken met een pietenmuts,het is namelijk niet alleen origineel maar ook erg grappig.

De pietenmuts als promotiemiddel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, er zijn vooral veel vrolijke en felle kleuren. Ook is de veer op de pietenmuts in allerlei kleuren. Kinderen houden van leuke bonte kleuren en zullen de pietenmuts dan ook erg waarderen. Ze kijken altijd al ver van tevoren uit naar het grote sinterklaas feest en vinden alles leuk wat met sinterklaas te maken heeft. Met carnaval kan u de pietenmutsen met opdruk ook gebruiken, met een handomdraai bent u omgetoverd tot een zwartepiet.

De pietenmuts is erg geschikt als relatiegeschenk, in de tijd vlak voor sinterklaas is alles wat met sinterklaas te maken heeft erg populair. Vooral kinderen willen producten zoals de pietenmuts graag. U zult met de bedrukte pietenmutsen zeker de aandacht trekken. Het perfecte promotiemiddel haalt u dus bij HSG.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pietenmutsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: