Pillendozen

Pillendozen met bedrukking

Een pillendoos is een doos waarin pillen kunnen worden bewaard. Vaak bevat een pillendoos meerdere vakjes, zodat u de pillen kunt sorteren. Sommige pillendoosjes bevatten net zeven vakjes, zodat u uw pillen voor elke dag handig kunt bewaren. Vooral oudere personen maken vaak gebruik van een pillendoos, aangezien zij meerdere pillen per dag moeten nemen en niet elke dag dezelfde pillen.

De pillendoos bestaat er in verschillende maten en kleuren. Zo is er bijvoorbeeld de sleutelhanger met pillendoos en pillendoos met alarm. Een pillendoos kan worden gebruikt als relatiegeschenk. U kunt de pillendoos laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf. Zoeken naar pillendoosjes kan door op bovenstaande link verder te klikken naar de zoekpagina voor pillendoosjes.

Vindt u niet de pillendoos die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de pillendoos aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pillendozen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: