Pilotenkoffers

Pilotenkoffers met bedrukking

Een pilotenkoffer is een handig koffer, meestal uit metaal geproduceerd. Een pilotenkoffer wordt vaak verward met een aktetas, of zakentas, maar het verschil ligt meestal in de handvat. Men kan de handvat van een pilotenkoffer meestal uittrekken zodat je het pilotenkoffer kan voorttrekken, wat altijd handiger is als het koffer gewoon te dragen. In een pilotenkoffer kan men veel dingen opbergen, zoals een laptop, mappen, documenten… Je kan een pilotenkoffer zelfs meenemen op reis, als handbagage, of zelfs als gewone bagage (bij een citytrip of zakenreisje bijvoorbeeld).

HSG biedt zulke pilotenkoffers als relatiegeschenken aan. Wilt u een pilotenkoffer schenken, klik dan op bovenstaande link voor onze zoekpagina. Vind je je gezochte relatiegeschenk niet? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen u verder met uw zoektocht!

Wanneer u op onze zoekpagina geen pilotenkoffer vindt dat u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor het relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pilotenkoffers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: