Pittenkussen

Pittenkussen met bedrukking

Heeft u last van uw nek tijdens het reizen? Dat is nu verleden tijd met het pittenkussen. Het pittenkussen ondersteunt uw nek tijdens het reizen. Ultiem ontspannen op reis per auto, trein en vliegtuig. De ergonomische vorm ondersteunt uw hoofd en nek en voorkomt stijfheid.


U kunt het pittenkussen nog leuker maken door middel van bedrukken. U kunt bij ons het pittenkussen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als relatiegeschenk aan de reisbranche. Het pittenkussen is ook uitermate geschikt als promotiemiddel voor op beurzen en open dagen.


Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pittenkussen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: