Placemats

Placemats met bedrukking

Een placemat is een mat die onder een bord en bestek op tafel wordt gelegd. Een placemat kan gemaakt zijn uit verscheidene materialen zoals kunststof, riet, papier of katoen. De prints op de placemats kunnen zeer verschillend zijn: gaande van kleurrijke bloemen tot een landschap.

Tegenwoordig worden placemats ook gebruikt om reclame te maken. De placemats die u in een taverne krijgt zijn hier meestal een goed voorbeeld van. Deze placemats zijn meestal gemaakt van papier. Verschillende handelaren kunnen hiervan gebruik maken en hun logo op de placemats laten drukken.

HSG Relatiegeschenken biedt u verschillende placemats aan, die u kunt bekijken door bovenaan verder te klikken naar de zoekpagina. De placemat die u zoekt niet gevonden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en misschien kunnen we u nog verder helpen!

Vindt u niet de placemat die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de placemat aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor placemats? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: