Planten relatiegeschenken

Planten relatiegeschenken met bedrukking

 

Van Valentijnsdag tot aan het begin van de lente, ontwaakt de natuur opnieuw. Lente is synoniem aan ontluikende warmte, zonneschijn en groei. Al deze krachtige eigenschappen vindt u terug in onze plant-relatiegeschenken, wat ze zo bijzonder geschikt maken als promotioneel geschenk in het nieuwe seizoen.

Er bestaan zeer veel mogelijkheden die beschikbaar zijn voor planten als relatiegeschenk, zoals zaadzakjes en zaadmatjes. deze plant-relatiegeschenken kunnen helemaal gepersonaliseerd worden. Zaadzakjes kunnen in verschillende vormen worden besteld, zoals een postcard, een flessenhals zakje, een bladerdoosje, zinken emmertjes, enzovoort.

Informatie over planten als relatiegeschenk kunt u altijd verkrijgen bij een van onze medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Onderaan kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor planten als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor planten relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: