Planttassen met bloembollen

Planttassen met bloembollen met bedrukking

 

Super hippe  ‘Planttas’  met ogen en haken om op te hangen. We leveren er bloembollen bij zodat elk balkon of tuin een bloeiend voorjaar krijgt. De inhoud van de planttas met bloembollen bestaat uit 15 tulpen of 15 gladiolen.

U kunt de planttas met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De planttas met bloembollen met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en als promotiemiddel. De planttas met bloembollen is een leuk geschenk voor in de tuinbranche. De bloembollen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bestel de planttas met bloembollen op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor planttassen met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: