Plaquettes

Plaquettes met bedrukking

Een plaquette is een platte afbeelding in reliëf. Dit betekent dat, hoewel de afbeelding zelf plat is, een gedeelte hiervan, zoals de uitlijning of de letters, verhoogd of verdiept zijn. De plaquette is een luxe emaille plaquette van hoogwaardige kwaliteit.


De plaquette relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De plaquette is leuk als promotiemiddel. De plaquette zal binnen een korte tijd een grote naamsbekendheid opbouwen. Het zal steeds opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten.


In ons assortiment vindt u veel producten die aan de plaquette gerelateerd zijn, zo vindt u onder andere de messing naamplaten en de aluminium naamplaten.


U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de plaquette. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de plaquette.


HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor plaquettes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: