Plastic 3D brillen

Plastic 3D brillen met bedrukking

De bedrukte plastic 3D bril is een product dat zeer populair is bij elke klant. Het brilletje zorgt ervoor dat u speciale films die in het 3D zijn gemaakt, ook in het 3D kan zien. U kunt de bril ook gebruiken bij een 3D tv.


U kunt de plastic 3D bril laten bedrukken geheel naar uw wens. De bedrukte plastic 3D bril is geschikt als promotiemiddel en als relatiegeschenk. De bedrukte plastic 3D bril zal binnen een korte tijd een grote naamsbekendheid op bouwen. De plastic 3D bril relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten.


De bedrukte plastic 3D bril heeft een zeer mooi uiterlijk en is zeer handig in het gebruik. De bril is altijd handig om in huis te hebben.


HSG relatiegeschenken kan u de plastic 3D brillen als relatiegeschenk aanbieden. De plastic 3D bril wordt dan bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging, zodat de 3D bril een promotie-item wordt. Klik dus bovenaan verder naar de zoekpagina waar u het assortiment van onze 3D brillen kunt bekijken.


HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor plastic 3d brillen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: