Plastic draagtas met koorden

Plastic draagtas met koorden en bedrukking

 

Een leuke plastic draagtas met top- en bodemversterking. De tas is voorzien van koorden waarmee u de draagtassen kunt vervoeren. Deze draagtassen kunt u bijvoorbeeld uitstekend gebruiken als relatiegeschenk in winkels, supermarkten en voor informatiemarkten. Uitvoering met kartonnen bodem en zijvouwen. In de dikte en maat van de plastic draagtassen valt te variëren.

De plastic draagtas met koorden is te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Hiermee kunt u goede reclame maken voor uw bedrijf, omdat iedereen uw logo op de tas zal zien. Een bedrukte draagtas zal zeker in de smaak vallen bij uw relaties.
 
Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat perfect past bij uw bedrijf? In onze uitgebreide collectie aan promotionele artikelen, zult u altijd wel iets vinden wat bij u past.

Heeft u nog vragen over de plastic draagtas met koorden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor plastic draagtas met koorden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: