Plastic polsbandjes

Plastic polsbandjes met bedrukking

U kunt de plastic polsbandjes geheel naar uw wens laten bedrukken. De plastic polsbandjes met opdruk zijn leuk voor evenementen en festivals. Door de bedrukking op de plastic polsbandjes komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Vandaar dat de festivalbandjes ook perfect zijn als promotiemiddel! Wij kunnen alle polsbandjes naar uw wens bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Laat uw verbeelding de vrije loop met de polsbandjes. Voeg uw afbeelding of logo’s toe via een print met fotokwaliteit. Kies een hippe, grafische voorstelling die de sfeer van uw evenement of bedrijf weerspiegelt. De plastic polsbandjes zijn uitermate geschikt voor de slogan van uw nieuwe campagne, maak reclame voor speciale aanbiedingen of nieuwigheden. Dankzij de afdruk in fotokwaliteit, bieden de polsbandjes onbeperkte mogelijkheden om te personaliseren.

De plastic polsbandjes zijn waterafstotend, licht, zeer duurzaam, en bieden een maximale beveiliging. Hierdoor zijn de bedrukte bandjes ideaal voor langdurig gebruik! De plastic druksluiting belet dat de polsband kan worden doorgegeven. De plastic polsbandjes met opdruk zijn aanbevolen voor sportevenementen, attractieparken en festivals. De gepersonaliseerde polsbandjes kunnen dienen als entreebewijs, als artiestenbandjes of als VIP bandjes. Bij ons zijn de plastic armbandjes te verkrijgen in veel verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleurencombinatie die het beste aansluit bij de doelgroep, het georganiseerde evenement of de huisstijl van uw bedrijf of vereniging.

In ons assortiment vindt u een grote keuze aan polsbandjes en andere bandjes. U vindt onder andere de vinyl polsbandjes, de VIP-bandjes, de tyvek polsbandjes en de kinderbandjes. Voor elke evenement hebben wij het perfecte polsbandje voor u! Voor meer informatie of voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van een passend relatiegeschenk.

De waterafstotende armbandjes met opdruk zijn is gemaakt van zeer veilig plastic in drie lagen en hierdoor geschikt voor zowel jong als oud. Zo zijn de gekleurde polsbandjes ook erg leuk om te gebruiken tijdens kinderfeestjes en partijtjes. U raakt de kinderen niet snel kwijt en ze zullen zelf erg blij zijn met een uniek polsbandje! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor plastic polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: