Pleisterboxen

Pleisterboxen met bedrukking

De pleisterbox is een transparante doos met daarin 5 pleisters. De pleisterbox is gemakkelijk te vervoeren en daarom handig om altijd bij te hebben voor kleine ongelukjes. 

U kunt bij ons de pleisterbox laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De pleisterbox is geschikt als relatiegeschenk en met bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte pleisterbox is geschikt als giveaway op beurzen en open dagen bijvoorbeeld voor de zorgsector. 

Voor de perfecte veiligheid van u en de mensen om u heen is de bedrukte pleisterbox een must have en daarom een uitgelezen goed relatiegeschenk wat vooral in de zorgsector een zeer goede business gift zou kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de pleisterbox bedrukt of onbedrukt. Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pleisterboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: