Pluche apen

Pluche apen met bedrukking

Wie valt er nou niet voor een lieve pluche knuffelaap? Deze knuffel is extra zacht. De bedrukte knuffelaap is ongeveer 15 cm wanneer hij zit. De pluche aap is leuk voor de kleine ‘aapjes’, maar ook voor het promoten van uw producten voor uw bedrijf.

U kunt de pluche aap een shirtje, een sjaal of een bandana aandoen. U kunt ook een ringetje door zijn oor heen laten maken. Op het shirtje, de sjaal, de bandana of op het ringetje kunt u uw bedrijfslogo en/of tekst laten bedrukken. Een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Door het shirtje, sjaal, bandana of het ringetje om zijn oor, zal uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw relaties. De pluche aap met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG Assortiment vindt u ook de pluche aap sleutelhanger. Dit is de pluche aap in het klein en aan een sleutelhanger. Een leuke manier om uw sleutelbos flink op te fleuren. U zult uw sleutelbos ook niet meer kwijtraken in uw tas.

Vindt u niet het product waar u naar zoekt? U kunt gerust contact opnemen met een van onze medewerkers, zij helpen u graag met het vinden naar het beste relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement. U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche apen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: