Pluche elanden

Pluche elanden met bedrukking

De pluche eland ‘’Rudolph’’ is een schattige knuffel voor tijdens de feestdagen. De knuffel heeft een sjaal om met een plaatje van een kerstboom erop. De pluche eland is zacht en geschikt voor bijvoorbeeld onder de kerstboom, op de kast of in bed.

De pluche knuffel eland kan bedrukt worden met een tekst en/of logo, waardoor er een persoonlijke knuffel ontstaat. De bedrukking wordt geplaatst op een hartje dat met een doorzichtig draadje vast zit aan de knuffel. De bedrukte pluche eland relatiegeschenk is leuk voor zowel volwassenen en kinderen.

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer kerstartikelen, relatiegeschenken, knuffels of gadgets. U kunt ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u vragen heeft over de bedrukte of onbedrukte pluche eland ‘’Rudoplh’’ of over een van onze andere artikelen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche elanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: