Pluche olifanten

Pluche olifanten met bedrukking

De pluche olifant is een schattige lieve knuffel voor alle dierenliefhebbers. Doordat de knuffelolifant pluche is, is hij erg warm en zacht. Ideaal voor kleine kinderen. Zittend is de olifant 15 cm.

De pluche olifant relatiegeschenk kunt u geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Personifieer de knuffel door middel van bedrukking van uw bedrijfslogo en/of tekst. U kunt de pluche olifant aankleden met een cap, sjaal, bandana of T-shirt. Hierop komt ook uw bedrijfslogo en/of tekst te staan. De bedrukte pluche olifant is een relatiegeschenk voor jong en oud.

U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen op HSG Relatiegeschenken. Heeft u vragen over de pluche olifant of over een ander product? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken van uw perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche olifanten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: