Pluche paarden

Pluche paarden met bedrukking

Pluche is een zacht, harig weefsel dat onder andere gebruikt wordt om stoelen te bekleden of voor gordijnen en tafelkleden. Pluche wordt ook gebruikt voor knuffels. De pluche paard is daarom ook heerlijk zacht. Wie valt er nou niet voor een lieve, schattige en zachte knuffel paard? De pluche paard is leuk voor de kleintjes, maar ook perfect om uw bedrijf te promoten. Zittend is de pluche knuffel paard 15 cm.

U kunt de pluche paard een shirtje, een sjaal, of een bandana aandoen. U kunt ook een ringetje door zijn oor heen laten maken. Op het shirtje, de sjaal, de bandana of op het ringetje kunt u uw bedrijfslogo en/of tekst laten bedrukken. Een ideale manier om uw bedrijf te promoten. U krijgt dus echt een persoonlijke pluche knuffeldiertje. Door het shirtje, sjaal, bandana of het ringetje door zijn oor, zal uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw relaties. De pluche paard met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De pluche paard is in het bijzonder leuk om te geven en te krijgen aan of van een boerderij of kinderboerderij.

Vindt u niet het product waar u naar zoekt? U kunt gerust contact opnemen met een van onze medewerkers, zij helpen u graag met het vinden naar het beste relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement. U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche paarden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: