Pluche tijgers

Pluche tijgers met bedrukking

Pluche is een zacht, harig weefsel dat wordt gebruikt voor knuffels. De pluche tijger is daarom ook heerlijk zacht. Wie valt er nou niet voor een lieve, schattige en zachte knuffel tijger? De pluche tijger is leuk voor de kleintjes, maar ook perfect om uw bedrijf te promoten. Zittend is de pluche knuffel tijger 15 cm.

U kunt de pluche tijger een shirtje, sjaal, cap en een bandana om laten doen, ook kunt u een doming door de oor heen laten maken. Op elk van deze voorwerpen kunt u uw bedrijfslogo en/of tekst laten bedrukken. De bedrukte pluche tijger is leuk om te geven en om te krijgen. U krijgt door het bedrukken van de voorwerpen een persoonlijk pluche knuffeldiertje. De pluche tijger is in het bijzonder geschikt voor dierentuinen en dierenliefhebbers.

In het HSG Assortiment vindt u diverse pluche knuffels. Zo is er altijd een pluche knuffel dat perfect bij uw bedrijf of evenement past. U vindt zoal dierentuin dieren zoals de pluche knuffeldier neushoorn, de pluche knuffeldier koala en de pluche knuffeldier vos. U vindt ook boerderijdieren zoals de pluche knuffeldier paard, de pluche knuffeldier kip en de pluche knuffeldier varken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de pluche tijger bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche tijgers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: