Pluche zebra's

Pluche zebra's met bedrukking

Bent u opzoek naar een schattige pluche knuffeldiertje? Dan zit u bij HSG Relatiegeschenken aan het goede adres! De pluche zebra is een zwart-witte knuffel. De pluche zebra is zittend 15 cm hoog. De pluche zebra met opdruk is een leuke gift voor kinderen.

U kunt de pluche voorzien van een cap, een sjaal, een doming, een t-shirt en een halsdoek. U kunt deze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Laat de pluche zebra geheel naar uw wens bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Door de bedrukking op de cap, de doming, het t-shirt en de halsdoek komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht. De bedrukking op de pluche zebra is een goede manier om een product te personaliseren.

In het HSG Assortiment vindt u diverse pluche knuffeldieren.  U vindt bijvoorbeeld dierentuindieren en dieren van de boerderij, zoals het knuffeldiertje luipaard, het knuffeldiertje olifant en het knuffeldiertje kip.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pluche zebra's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: