Plunje tassen

Plunje tassen met bedrukking

Een plunje tas is een tas met een aparte vorm hij is cilindervormig en heeft een verstelbare schouderband. Ook heeft de plunje tas vaak een handvat zodat u de plunje tas gemakkelijk op kunt pakken. Aan de bovenzijde van de tas zit een touw met een schuifje die u aan kunt trekken. Zo kunt u de tas open en dicht maken wanneer u dat wilt en zullen de spullen niet zomaar uit uw plunje tas vallen. Er zijn plunje tassen met een apart schoenencompartiment. Zo kunt u uw schoenen gemakkelijk in de plunje tas opbergen zonder dat uw andere spullen vies worden of beschadigen.


U kunt de plunje tas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor wordt de plunje tas een goed promotiemiddel. De plunje tas is een tas dat voor veel doeleinden kan worden gebruikt het is dan ook een prima relatiegeschenk.


De plunje tas is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben de plunje tas met het schoenen compartiment die hierboven was genoemd. Daarnaast zijn de plunje tassen verschillend qua vorm en indeling. Wilt u meer informatie over de plunje tas kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor plunje tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: