PokerCases

PokerCases met bedrukking

Het spel poker is heel populair, wij hebben dan ook de PokerCase.
Een luxe pokerset met daarin alles wat je nodig hebt om poker te kunnen spelen. De pokerbox bestaat uit honderd speelfiches, er zijn vier verschillende kleuren fiches in de pokerset.
Verder bestaat de poker-set nog uit 3 dealerfiches de big blind, small blind en de dealer Er zitten ook twee spellen speelkaarten bij van goede kwaliteit zodat ze lang mee gaan. En als laatste zitten er nog vijf dobbelstenen in deze poker-box.

Dit alles zit in een chique aluminium koffer met een beschermfoam in de deksel van de pokerkoffer. De koffer van de pokerbox is mooi afgewerkt met afgeronde hoeken. Op de koffer zit een stevige sluiting met een slotje en kunststof beschermdoppen aan de onderkant zodat de poker-koffer beter kan blijven staan.

Je kunt de PokerCase laten bedrukken, met een bedrukte pokerCase weet je zeker dat niemand dezelfde pokerset heeft en wordt het een origineel product. Las Vegas pokerset met 100 fiches, 3 dealer fiches, 2 spellen speelkaarten en 5 dobbelstenen in aluminium koffer, incl. pokerinstructie. In geschenkdoos.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pokercases? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: