Polo's lange mouw/korte mouw

Polo's lange mouw/korte mouw met bedrukking

U kunt ook voor bedrijfskleding en werkkleding terecht bij HSG Relatiegeschenken. Ons kledingassortiment is enorm! Polo’s kenmerken zich door korte mouwen, een kraagje en meestal knoopsluiting aan de bovenkant. Polo’s zitten zeer comfortabel en zijn daarom ook vaak werkshirts van werknemers. Polo’s zorgen ervoor dat men in alle comfort hun werk kan uitvoeren. Wij bieden u zowel polo’s met korte mouwen als polo’s met lange mouwen. Al onze polo’s kunnen eenvoudig voorzien worden van een bedrukking of borduursel.

Bent u geïnteresseerd in te bedrukken polo’s met lange mouwen? U bent bij HSG Relatiegeschenken aan het goede adres! Ook de bedrukte polo’s met korte mouwen zijn zeer populair als relatiegeschenken omdat ze ideaal zijn als bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat de gegevens van uw bedrijf goed in zicht zijn op de polo’s met opdruk zodat uw bedrijfslogo vaak onder ogen komt wat leidt tot een naamsbekendheidsvergroting, wat natuurlijk erg gunstig is.

U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment aan polo’s met lange of korte mouwen. Heeft u de te bedrukken polo gevonden die u zocht? Bestel de polo met lange mouwen of de korte mouwen polo eenvoudig en voordelig bij HSG.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor polo's lange mouw/korte mouw? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: