Polsbandjes

Polsbandjes met bedrukking

Een polsbandje wordt meestal gebruikt door sporters (hetzij professioneel of amateuristisch). Een polsbandje wordt gedragen om de pols en heeft de functie het zweet van het lichaam te verwijderen. Ook dient het polsbandje ervoor te zorgen dat het zweet op het gezicht en/of de handen loopt. Het polsbandje is meestal gefabriceerd van badstof of velours. Een ander woord voor polsbandje is zweetbandje. Een polsbandje kan nog meer opties hebben. Zo kan het polsbandje een ritssluiting hebben waar bijvoorbeeld geld in gestoken kan worden.

HSG relatiegeschenken biedt u verschillende modellen en kleuren van het polsbandje. Een polsbandje kan zeer goed worden gebruikt als relatiegeschenk, aangezien u het polsbandje kunt laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Het polsbandje is dus uiterst geschikt als promotie-item!

Door op bovenstaande link "Zoek naar polsbandjes" te klikken, kunt u ons assortiment aan polsbandjes bekijken.

Vindt u niet het polsbandje dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een polsbandje aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: