Polsbandjes sureImage met barcode

Polsbandjes sureImage met barcode en bedrukking

 

Druk uw polsbandjes in fotokwaliteit met afdruk van lineair sequentiële of 2D barcode. Kies voor zelfklevende sluitingen, of ons nieuw model met clipsluiting.


De polsbandjes met opdruk zijn gemaakt van zeer veilige polyethylene film. De bedrukte polsbandjes zijn beschikbaar met een zelfklevende sluiting of clip voor éénmalig gebruik. Ze kunnen bedrukt worden met fotokwaliteit. De polsbandjes zijn waterbestendig en ideaal voor langdurig gebruik.


U kunt de polsbandjes relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De polsbandjes zijn uitermate geschikt als promotionele gift. Door de bedrukking op de polsbandjes krijgt uw bedrijf binnen een korte periode een grotere naamsbekendheid. De polsbandjes sureImage zorgt zeker voor goede reclame voor uw bedrijf.


Indien u vragen heeft over de polsbandjes sureImage met opdruk of zonder opdruk. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor polsbandjes sureimage met barcode? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: