Polypropyleen draagtassen

Polypropyleen draagtassen met bedrukking

 

Polypropyleen draagtas die voorzien is van top- en bodemversterking. De tas is waterbestendig, waardoor deze door elk weer gewoon mee naar buiten genomen kan worden. De tas is gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam PP. U heeft de keuze of u semi-transparant, wit PP of een andere kleur tas geleverd wilt krijgen. U kunt de dikte van de tas kiezen. De tas kan voorzien worden van wit of gekleurd katoen of PVC handvatten. Met of zonder Snap sluiting.

De PP tas is ook te bedrukken met uw logo en bedrijfstekst. Polypropyleen relatiegeschenken zijn verantwoord en goed voor het milieu, waardoor u ook een goede boodschap kunt overbrengen met dit geschenk. Met uw bedrukking op deze draagtas kunt u zeer goede reclame maken voor uw bedrijf.

Zoekt u een ander relatiegeschenk dan de polypropyleen draagtas? In ons ruime assortiment aan promotionele artikelen kunt u altijd wel iets vinden wat bij u past. 

Heeft u nog een vraag over de polypropyleen draagtas? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor polypropyleen draagtassen ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: