Pompon mutsen

Pompon mutsen met bedrukking

 

De pompon muts is een heerlijk warme gebreide muts met een pompon op de top als vrolijk detail.Deze muts is populairder dan ooit. Iedereen die er hip wil uitzien en tegelijkertijd optimaal beschermd wil zijn tegen de kou, loopt in de winter rond met een pompon muts op zijn hoofd. De beroemdste drager van de pompoen muts is de Kerstman, die een lange rode muts op zijn hoofd heeft met een witte pompon aan het uiteinde. Doordat mutsen meestal buitenshuis gedragen worden, komen ze onder vele ogen. Dit maakt hoofddeksels zoals petten, mutsen en hoeden perfect inzetbaar als reclamedragers. De pompon muts met logo is daarom ook een succesvol relatiegeschenk voor onder andere reisbureaus, kledingwinkels, sportverenigingen en wintersport gerelateerde bedrijven. Ook als give-away op beurzen en evenementen is de pompon muts perfect inzetbaar.

De pompon muts kunt u personaliseren door middel van een bij u passende borduursel of bedrukking, afhankelijk van het model. Deze borduring kan bestaan uit uw belangrijkste bedrijfsgegevens, maar u kunt met de gepersonaliseerde pom-pom muts bijvoorbeeld ook uw website kenbaar maken of een leuke actie of aanbieding aankondigen. Laat uw wensen horen, niets is te gek voor ons! Pompon mutsen met logo zorgen ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht blijft bij uw relaties en zullen uw bedrijf optimaal promoten met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. De pomponmuts met bedrijfsnaam is een muts voor jong en oud en is daarom geschikt voor elke relatie en voor elke branche. De pumpkin muts met borduring is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u uw bedrijf kunt promoten in de juiste kleur.

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van bedrukte mutsen. Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit en zeer scherpe prijzen. De pompom mutsen met logo zijn goedkoop te bestellen zodat u met een beperkt budget een groot publiek kunt bereiken. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedrukken warme wintermutsen. Wij helpen u graag bij het zoeken naar het meest ideale relatiegeschenk of promotieartikel!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pompon mutsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: