Poncho's in plastic bal

Poncho's in plastic bal met bedrukking

 

Houdt u zelf droog met de poncho in plastic bal. De poncho is gemaakt van pvc. De bedrukte poncho in plastic bal is handig mee te nemen in uw tas. Bent u op het werk en moet u naar huis, maar het regent? Geen probleem met de poncho in plastic bal. U opent de kleine bedrukte plastic bal en hierin zit een poncho. Aan de plastic bal zit een karabijnhaak, u kunt de poncho nog gemakkelijk altijd meenemen door hem aan uw sleutelbos te hangen.


U kunt de poncho in plastic bal laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als promotiemiddel. De poncho in plastic bal is geschikt als giveaway op beurzen en open dagen.


Als u vragen heeft over de poncho in plastic bal, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor poncho's in plastic bal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: