Poncho's

Poncho's met bedrukking

Een poncho is een rechthoekige doek met in het midden een gat. Dit gat in de poncho wordt bedoeld om een hoofd door te steken, zodat de poncho als een kledingsstuk kan worden gedragen. De oorsprong van de poncho ligt in Zuid Amerika.

Er bestaan vele soorten poncho's, zoals de wollen poncho, de regenponcho (rain poncho), wegwerpponcho, noodponcho, enzovoort. Deze laatste poncho's worden vaak teruggevonden in een survivalset.

De wollen poncho is een veelvoorkomende poncho in Peru (vooral in de Andes) en werd oorspronkelijk door de Inca's gedragen. Door de hippiecultuur werd de poncho ook in de Westerse wereld bekend.

Momenteel wordt de poncho vooral als regenjas gebruikt in de Westerse wereld. Ook wandelaars en fietsers gebruiken graag een poncho, zodat hun kleding (en eventueel hun tas of rugzak) niet nat wordt van de regen.

Een poncho kan worden bedrukt met een logo of andere gegevens. Zo kan de poncho worden gebruikt als relatiegeschenk (bijvoorbeeld als give-away op een evenement). Een offerte voor de poncho kan u aanvragen door op onderstaande link verder te klikken naar de offertepagina.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor poncho's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: