Pop Up Kaarten

Pop Up Kaarten met bedrukking

 

De pop-op card is een opvallende kaart die meteen in het oog springt. Wanneer u de kaart opent ontvouwt er een 2-dimensionale afbeelding. Deze afbeelding komt omhoog en zit bovenaan de pop-up card als promotiemiddel. De afbeelding zal dus meteen de aandacht trekken van uw relaties, waardoor de boodschap extra duidelijk zal worden overgebracht. De afbeelding van de bedrukte pop-up card kan geheel naar eigen wens worden gemaakt.

De pop-up card als relatiegeschenk kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/ of eigen tekst. Hiermee wordt de pop-up card een prima promotiemiddel. Uw bedrijf zal met de pop-up card worden geassocieerd waardoor uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt en in aanzien zal stijgen. Met de pop-up card wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Heeft u interesse in de pop-up card kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie of een offerte. Hier staan nog veel meer leuke manieren om uw boodschap over te brengen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pop up kaarten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: