Portfolios

Portfolios met bedrukking

Een portfolio is een map, meestal in A4-formaat, die vooral gebruikt wordt voor professionele doeleinden. Meestal is een portfolio vervaardigd van leder, microvezels of polyester. De inhoud van een portfolio kan zeer uiteenlopend zijn. Zo kan een portfolio bijvoorbeeld bevatten: een notitieblok, een rekenmachine, plaats voor visitekaartjes, een pennenhouder, diverse opbergvakken, met of zonder ringmappen, een PDA-pouch, enzovoort.

Synoniemen voor een portfolio zijn conferentiemap, documentenmap, schrijfmap,...

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u een portfolio bestellen en laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een diepdruk is bij een lederen portfolio ook mogelijk. Dit geeft uw portfolio een deluxe uitstraling.

Wanneer u bovenaan op de link klikt, komt u terecht op onze zoekpagina voor portfolio's. Onderaan kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een portfolio. U krijgt de offerte voor het portfolio dan zo snel mogelijk toegestuurd door een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor portfolios? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: