Portfolios van Theepulppapier

Portfolios van Theepulppapier met bedrukking

 

Een portfolio is een map, die meestal in A4-formaat te verkrijgen is. De portofolio wordt gebruikt om belangrijke documenten in de steken. Een portofolio wordt gebruikt bij een professioneel einddoel en andere belangrijke gelegenheden. De portfolio van theepulppapier is een mengsel van afval van de thee samen gemengd met gerecycled papier. Deze stijlvolle portfolio is handgemaakt in Sri Lanka en 100% milieuvriendelijk.

Bij ons kunt u de portfolio van theepulppapier laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Doordat de portfolio wordt bedrukt geeft u een geheel eigen draai aan de portfolio. De bedrukte portfolio van theepulppapier is uitermate goed geschikt als business gift of als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden.

De portfolio bevat 30 bladzijden de bladzijden zijn in A4-formaat. De portfolio bevat ook een visitekaartjeshouder, een flap voor documenten en een penlus.

Heeft u vragen over dit product of andere producten? Neem dan gerust contact met ons opSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor portfolios van theepulppapier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: