Positiviteitsgenerators

Positiviteitsgenerators met bedrukking

De bedrukte positiviteitsgenerator zorgt ervoor dat iedereen weer positief naar de dag kijkt. Dit komt doordat de positiviteitsgenerator een positieve zin samenstelt, waar mensen weer positief van worden. De positiviteitsgenerator als relatiegeschenk bestaat uit drie kolommen, in deze kolommen staan allerlei verschillende woorden. U kunt aan de drie kolommen van de positiviteitsgenerator als promotiemiddel draaien zodat u uw zin krijgt te zien. De zinnen kunnen ervoor zorgen dat u dingen beter gaat doen en meer succes krijgt. De rol met de drie kolommen zit op een houder die je op een tafel kan zetten zo kunt u gemakkelijk aan de kolommen draaien. Wanneer u ook echt iets doet met de zinnen die uit de positiviteitsgenerator met opdruk komen, kunt u hier veel van leren en er sterker en succesvoller van worden.

U kunt de positiviteitsgenerator laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Doordat het product zo positief is en mensen er van kunnen leren en er beter van kunnen worden komt uw bedrijf ook positief over bij andere mensen. Zij zullen uw bedrijf meer gaan waarderen zodat uw bedrijf zelf ook beter wordt door de bedrukte positiviteitsgenerator. Ook is de positiviteitsgenerator een leuk cadeau. Doordat mensen van de positiviteitsgenerator als relatiegeschenk positiever worden en meer succes krijgen zijn ze erg blij met zo'n cadeau. Het is soms namelijk best moeilijk om positief te blijven en met de positiviteitsgenerator is dit probleem opgelost.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor positiviteitsgenerators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: