Potjes kauwgom

Potjes kauwgom met bedrukking

Een potje met kauwgoms is een handig product voor mensen die kauwgoms lekker vinden. De potjes met kauwgom zijn vaak te vinden op bureaus, maar ze worden ook wel eens meegenomen in een handtasje. In het potje kauwgom zit ca. 40 gr. suikervrije kauwgom.

Het potje met kauwgom kan bedrukt worden met een tekst of logo. Op deze manier ontstaat er een gepersonaliseerd product dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot als het potje kauwgom als relatiegeschenk in het zicht staat.

Voor vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com als u meer producten wilt bekijken uit ons assortiment.



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor potjes kauwgom? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: