Potloden

Potloden met bedrukking

Potloden worden al eeuwenlang gebruikt en zijn dan ook te vinden in ieder huishouden en elk kantoor. Een potlood is een schrijfgereedschap, gemaakt uit grafiet en klei (gebakken in een oven). Deze materialen hebben een houten omhulsel. Wanneer er weinig klei en veel grafiet wordt gebruikt, krijg je een zacht potlood, andersom krijg je een hard potlood.

Het potlood is in de 18de eeuw uitgevonden door de heer Conté en zodoende begon ook de productie van het Conté-potlood. Het kleur potlood werden pas in het begin van de 20ste eeuw geïntroduceerd. Buiten Conté is Staedtler nog een bekende fabrikant voor het potlood.

Een potlood kan gebruikt worden op verscheidene ondergronden en in allerlei posities. Een potlood is een goede keuze voor relatiegeschenken, aangezien het een zeer goedkoop voorwerp is en er een ruime keuze in bestaat. Doordat potloden dagelijks gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen, jong en oud, is het een geschikt relatiegeschenk voor vrijwel iedere branche. Door het potlood te laten voorzien van een bedrukking met bijvoorbeeld logo en tekst, ontstaat er een effectief promotieartikel! Uw bedrijfsgegevens zullen vaak onder ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Voor meer informatie over het bedrukken van het potlood, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via telefoon of e-mail. Wij bij HSG relatiegeschenken staan altijd voor u klaar.

Bent u nu echter op zoek naar slechts één (of enkele) onbedrukt potlood, dan kan u terecht op onze online webshop http://www.worldofgifts.eu! Zowel bedrukte als onbedrukte relatiegeschenken leveren wij al jarenlang! Wij zijn al jaren toonaangevend op het gebied van bedrukte premiums en give-aways met logo. Vandaar dat wij u de beste service en laagste prijzen kunnen garanderen.

Van kleurpotloden in kokers tot timmermanspotloden en thee potloden: laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Vindt u niet het te bedrukken potlood dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een potlood aanvragen (zie onderaan). Maak uw wensen kenbaar en onze medewerkers gaan samen met u opzoek naar een bedrukt relatiegeschenk dat past bij uw doelgroep. Ook voor ander bedrukt schrijfgerei zoals vulpotloden met bedrukking of schrijfsets in mooie geschenkverpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor potloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: