Potloden met gum

Potloden met gum en bedrukking

Het eenvoudige potlood met gummetje is van een stevige kwaliteit en kan worden bedrukt zoals u dat wil. Zo heeft u de mogelijkheid om compleet naar uw wens het potlood met gom te laten bedrukken met logo, tekst en opdruk. Originele relatiegeschenken worden lang bewaard waardoor uw bedrijf nog lange tijd zal worden gepromoot.

U wilt uw klanten, personeel, investeerders en andere relaties in het zonnetje zetten? Het geven van een relatiegeschenk is een originele manier om uw relaties uw blijk van waardering te geven en daarnaast ook effectief voor het promoten van uw bedrijf. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste relatiegeschenk! Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment aan kleurpotloodjes, kartonnen potloodkokers met opdruk, timmermanspotloden en eenvoudige potloden met gummetjes.

Dit zeshoekige HB houten potlood is ongeslepen en voorzien van een gom. Een relatiegeschenk waar iedereen gebruik van kan maken! Dit maakt de potloden effectief en efficiënt. Ze zullen vaak gebruikt worden en daardoor onder veel ogen koen. Uw bedrijf zal nog lang onder de aandacht blijven!

Verras uw klanten, partners, werknemers, investeerders en andere relaties met een gepersonaliseerde potlood inclusief gummetje. De ongeslepen hb potloden met gom zijn bedrukt te bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij staan garant voor snelle levertijden en goede kwaliteit artikelen. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief op het gebied van relatiegeschenken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken van promotionele geschenken en de in- en verkoop ervan, kunnen wij u altijd een advies op maat geven! Wij zullen er alles aan doen om de levering snel te laten verlopen!

Een zeshoekig potlood met gum is een relatiegeschenk dat nuttig en origineel is, en dankzij de bedrukkingmogelijkheden ook nog eens uniek! Ons assortiment aan te bedrukken houten potloodjes is enorm! Ook voor bedrukte potloden zonder gum bent u bij ons aan het juiste adres.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor potloden met gum? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: