Potloodhouders

Potloodhouders met bedrukking

Een potloodhouder is een bakje waar u uw potloden in kunt opbergen. Met de potloodhouder zult u minder snel uw potloden kwijt raken en kunt u deze altijd gemakkelijk pakken en gebruiken. Een bedrukte potloodhouder is niet alleen effectief het is ook decoratief. De potloodhouder heeft een leuke en originele uitstraling die uw bureau er een stuk leuker uit laat zien. Vaak horen er ook enkele kleurpotloden bij de potloodhouder als promotiemiddel.


De potloodhouder kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hiermee maakt u de potloodhouder tot een prima promotiemiddel. Het heeft een vrolijke uitstraling en is leuk voor zowel kinderen als volwassenen.


De potloodhouder als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er potloodhouders voor kinderen met een eenden mascotte. Dit is een poppetje in de vorm van een eend die op de rand van de potloodhouder zit. Wilt u meer weten over deze potloodhouder of over de andere potloodhouders kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor potloodhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: