Powerbanks energyboost

Powerbanks energyboost met bedrukking

 

Sinds de opkomst van de smartphones hebben steeds meer mensen last van het probleem dat de batterij snel leeg gaat. Wanneer de telefoon ’s ochtends 100% is opgeladen, haalt hij zelfs het begin van de avond niet eens. Dit roept veel frustratie op bij de meeste mensen. Met de energy booster powerbank is er nooit meer ergernis vanwege een lege batterij. U kunt elk digitaal USB apparaat opladen met de powerbank. Met een capaciteit van 3000 mAh kan de Energy Boost een iPhone maar liefst 2 keer opladen.

Bij HSG relatiegeschenken kunt u de powerbank bestellen tegen een scherpe prijs. Wij kunnen alle energy boosters bedrukken met een gepersonaliseerde opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. De bovenzijde van de power bank biedt een ruim oppervlak voor logo bedrukking. De stijlvolle en dunne powerbank met opdruk is draagbaar, lichtgewicht en efficiënt.

U kunt onze website www.hsg-relatiegeschenken.com bezoeken voor het bezichtigen van ons compleet assortiment aan mobiele telefoon accessoires en andere te bedrukken electronica. De bedrukte power bank als relatiegeschenk is stijlvol, dun, draagbaar en wordt geleverd met een micro USB kabel, micro USB kabel naar 30 pin (iPhone 4 adapter) en een Micro USB naar Lightning (iPhone 5 adapter). Deze gepersonaliseerde Energy Boost is ideaal als relatiegeschenk voor al uw klanten, personeel en andere relaties.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks energyboost ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: