Powerbanks

Powerbanks met bedrukking

Een Power Bank is een mobiele oplader waarmee u diverse apparaten kunt opladen zonder het gebruik van een stopcontact. Zo kunt u altijd en overal apparaten als uw smartphone, tablet, camera, etc. opladen. U zult hierdoor nooit meer een lege batterij hebben. De Power Banks zijn zeer compact en licht en daardoor ideaal om onderweg mee te nemen.

Power Banks zijn er in verschillende soorten en maten. De capaciteit geeft de kracht van de Power Bank aan. Hier geldt hoe hoger de capaciteit, hoe sterker de Power Bank en hoe meer stroom de Power Bank dus kan leveren.

U kunt de powerbanks relatiegeschenken ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De powerbanks zijn een leuk relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De powerbanks is een leuk geschenk en  is in het bijzonder geschikt voor de elektronicabranche.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen op HSG RelatiegeschenkenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: