Powerbanks met oplichtend LED logo

Powerbanks met oplichtend LED logo en bedrukking

 

De powerbank met oplichtend LED logo is nieuw in ons assortiment, en nu al erg populair. De gemiddelde Nederlander heeft 4,5 mobiele apparaten in huis. Vandaar dat de powerbank onmisbaar is geworden en dat ons assortiment aan bedrukte powerbanks flink is uitgebreid. Wij hebben powerbanks in ieder budget, van elk formaat en van verschillende capaciteiten. Al onze oplaadbare batterijen zijn te voorzien van een logo of tekst door middel van bedrukking of gravering. Maak uw wensen kenbaar en onze medewerkers zullen er alles aan doen om een relatiegeschenk op maat samen te stellen! 

Deze bijzondere light-up powerbank heeft een capaciteit van 4400 mAh waarmee electronische apparaten opgeladen kunnen worden zoals smartphones, actiecamera’s, tablets en gps-systemen. De USB oplaadkabel wordt meegeleverd. De lichtgevende powerbank met logo is compact van formaat maar heeft een relatief groot bedrukkingsoppervlak zodat u efficiënt en effectief reclame kunt maken voor uw bedrijf.

Wanneer u ervoor kiest om de powerbank te laten bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam, is de powerbank een origineel en nuttig reclameartikel! De light-up powerbank zal tijdens het laden oplichten waardoor uw logo letterlijk in de schijnwerpers komt te staan! Het door LED verlichte logo zal opvallen en daardoor onder vele ogen komen. Een vergroting van uw naamsbekendheid is een logisch gevolg! Daarnaast zorgen onze krachtige powerbanks ervoor dat u en uw relaties altijd bereikbaar zijn. Een win-win situatie voor uw bedrijf!

De powerbank met oplichtend LED logo is te bestellen in diverse kleuren. Zo kunt u de powerbank naar eigen wens samenstellen, passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Heeft u vragen of opmerkingen over de bedrukte powerbank met oplichtend LED logo of over een van onze andere elektronische relatiegeschenken? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze klantenservice! Zij hebben al jaren ervaring in de wereld van premiums, relatiegeschenken, promotieartikelen en give-aways. Vandaar dat wij in staat zijn om u de beste adviezen te geven en u een scherpe prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u zich laten verrassen door ons inspirerende assortiment en kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvragen voor de oplichtende powerbank met logo. Met de luminous powerbank heeft u overal en altijd de benodigde reserve energie bij u! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks met oplichtend led logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: