Powerbanks met sleutelring

Powerbanks met sleutelring en bedrukking

De draagbare USB opladers, beter bekend als powerbanks, zijn steeds meer in trek en over een tijdje niet meer weg te denken in onze samenleving. De powerbank voorziet apparaten van stroom zonder dat een stopcontact nodig is. Het is een compacte noodoplader voor mobiele apparaten. Ideaal voor onderweg! HSG Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan draagbare opladers. In allerlei soorten, kleuren, maten en capaciteiten zijn ze leverbaar. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de custom made powerbank of de draagbare oplader met sleutelhanger. De draagbare oplader met sleutelhanger is beschikbaar met verschillende capaciteiten zodat u kunt kiezen voor de capaciteit die u nodig heeft afhankelijk van het apparaat waarover u beschikt. Met behulp van de sleutelring kunt u de powerbank gemakkelijk bevestigen aan uw sleutelbos of tas en heeft u dus altijd een noodoplossing bij zich.

HSG Relatiegeschenken kan de draagbare opladers met sleutelring compleet naar uw wens bedrukken met een logo en promotietekst. Maak uw wensen kenbaar zodat wij powerbanks kunnen leveren die precies bij uw bedrijfskleuren en budget passen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op de powerbanks met sleutelhanger zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt en er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf, winkel of vereniging. Uw relaties zullen niet meer onnodig in de stress zitten en tevens zal uw naamsbekendheid alsmaar vergroten. Vandaar dat de bedrukte (nood)opladers met sleutelhangers ideale relatiegeschenken zijn!  

HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van de beste adviezen en de laagste prijzen. Voor een greep uit ons assortiment kunt u een kijkje nemen op www.hsg-relatiegeschenken.com. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Maak uw wensen kenbaar en zij helpen u bij uw zoektocht naar de meest ideale draagbare oplader met sleutelring en keyring powerbanks.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks met sleutelring? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: