Powerbanks outdoor

Powerbanks outdoor met bedrukking

 

Met behulp van een powerbank kan een smartphone of tablet op worden geladen zonder stopcontact. Het is dus een soort externe batterij die erg handig is op reis of onderweg zodat je apparaat opgeladen kan worden wanneer er even geen netstroom in de buurt is. De outdoor powerbank is een stevige en oplaadbare accu om mee te nemen op reis. De rubberen buitenrand zorgt voor een stoere uitstraling. Wij kunnen de adventure powerbank bedrukken naar uw wens. Zo is het voor ons geen enkel probleem om de powerbanks te personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam en een pakkende slogan voor promotionele doeleinden! Deze bedrukte powerbank is de ideale lifesaver tijdens outdoor activiteiten zoals op de camping of tijdens wandelingen. Ook ideaal voor op wintersport of tijdens andere vakanties.

De adventure powerbank wordt geleverd inclusief USB micro USB kabel die tevens gebruikt kan worden om de powerbank mee vast te houden. Naar uw wens kunnen we de powerbanks verpakken in een giftbox voor extra attentie waarde. Maak uw wensen kenbaar bij onze medewerkers zodat zij meteen aan de slag kunnen met het samenstellen van een geschikt relatiegeschenk op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan, kunnen we u de beste prijzen geven en het beste advies. Wij doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden!

Onze smartphones en andere elektronische apparaten zijn altijd leeg op momenten dat het niet uit komt en dan zul je altijd zien dat er juist op dat moment geen stopcontact in de buurt is. Onze camping powerbank met logo zorgt voor mobiele voeding en komt een ieder goed van pas! Dankzij het grote drukoppervlak is het een effectief promotiemiddel!

Bent u opzoek naar een stevige powerbank voor het opladen van smartphones of actiecamera’s? HSG Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan bedrukte powerbanks. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u outdoor relatiegeschenken en powerbanks voor ieder budget. Onze bedrukte powerbanks worden geleverd met USB kabel en kunnen naar wens verpakt worden in een giftbox of andere verpakking. De outdoor powerbank is de ideale energiebron voor het opladen van uw smartphone, tablet of andere elektronische apparaten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks outdoor? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: