Powerbanks solar

Powerbanks solar met bedrukking

De meeste powerbanks moeten aan het netstroom worden gehangen voordat ze gebruikt kunnen worden. De energie die op de powerbank wordt opgeslagen kan vervolgens op elk moment en overal worden gebruikt om een elektronisch apparaat op te laden. Bij een solar powerbank kan de telefoon of tablet opgeladen worden via zonneceltechnologie of via de geïntegreerde batterij wanneer er geen zon aanwezig is. Zo hoeft u de powerbank niet perse via het stroomnet op te laden. Er is een groeiende vraag naar solar powerbanks en andere solar producten, vanwege onze toenemende interesse in milieuvriendelijke producten.

Net als onze andere powerbanks, zijn de solar powerbanks te bedrukken naar uw wens! De personalisatie mogelijkheden zijn groot. Benut deze opties optimaal en de bedrukte powerbank met zonnepaneel is een effectief en origineel reclameartikel.

Solar powerbanken zijn er in verschillende soorten en maten. Neem eens een kijkje in ons uitgebreid assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com en laat u inspireren door de vele mogelijkheden! De solar truck batterij is een draagbare batterij met een zonnecel in de vorm van een truck. De truck kan tevens fungeren als telefoonstandaard en kan gemakkelijk voorzien worden van een bedrukking. Laat de solar powerbank door ons bedrukken, voeg je bedrijfsslogan toe en laat je merk zien! Erg leuk voor de vastgoed sector, makelaardij of verhuisbedrijven zijn onze solar house batterijen; zoals de naam zelf al zegt een mobiele batterij in de vorm van een huis met zonnepaneel. De solar factory batterijen zijn geschikt voor vrijwel iedere branche! De solar factory is een externe accu in de vorm van een fabriek met zonnecellen op de daken. Onze solar powerbanks zijn de perfecte reclamedragers voor een duurzame boodschap!

Wilt u uw klanten, personeel, leden of andere relaties in het zonnetje zetten? Dat kan met onze sun charger! Zo zullen uw relaties nooit meer met een lege telefoon zitten, wat voor u ook erg handig is aangezien de bereikbaarheid zal vergroten. Daarnaast blijft uw bedrijf onder de aandacht met de bedrukte zonne powerbanks. Een zonnig relatiegeschenk dat effectief is en waar u zelf ook nog eens beter van wordt! De powerbank met zonnecellen is geschikt voor vrijwel iedere smartphone, tablet en ander elektronisch apparaat.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor powerbanks solar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: