Praktische tassen

Praktische tassen met bedrukking

 

Een praktische tas is een kleine tas met verstelbare schouderband. De tas is speciaal ontworpen om uw belangrijke spullen, zoals uw mp3-speler, telefoon en portemonnee in op te bergen. Doordat de tas klein en ordelijk, heeft u uw kostbare bezittingen snel bij de hand. Bij allerlei activiteiten, zoals winkelen, is de praktische tas erg handig. U hoeft namelijk niet veel gewicht of onnodig grote tassen mee te sjouwen, maar u heeft met de praktische tas toch altijd al uw belangrijke spullen dicht bij u.


Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om de praktische tas te bedrukken naar uw eigen smaak. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, tekst en logo op de praktische tas drukken. Een bedrukte praktische tas is bijzonder geschikt als relatiegeschenk en verkrijgbaar in diverse kleuren.


Wilt u meer weten over de praktische tas? Dan kunt u via deze website contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor praktische tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: