Premiums

Premiums met bedrukking

Premiums zijn cadeautjes die je bij andere producten krijgt. Premiums zijn eigenlijk een speciale vorm van een korting. Je krijgt de producten voor dezelfde prijs, maar met een extraatje. Premiums zijn dus iets heel anders dan give-aways, waar de producten gewoon worden weggegeven.

Premiums kunnen uiteenlopende vormen aannemen. Zo kunnen premiums aanstekers zijn, telefoonhouders, sleutelhangers, muntdispensers, enzovoorts. Voorbeelden van premiums zijn sleutelhangers die je bij dozen waspoeder krijgt.

Het bedrukken van premiums, maken uw premiums persoonlijk en origineel (vb. het bedrukken van de sleutelhangers met het merk van het waspoeder). HSG relatiegeschenken kan u goede voorbeelden en tips geven voor de premiums die het beste bij uw bedrijf passen.

Vindt u niet de premiums die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de premiums aanvragen (zie onderaan).



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor premiums? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: