PrikIt

PrikIt met bedrukking

Veel volwassenen en kinderen krijgen jaarlijks te maken met wespensteken wanneer zij drinken aan het nuttigen zijn. Zorg ervoor dat uw klanten, personeel en andere relaties niet te maken krijgen met de ernstige gevolgen die wespensteken met zich mee kunnen brengen en verras ze met de PRIKIT! Met de PRIKIT kan eenvoudig een gaatje worden geprikt in de dop van een flesje, precies groot genoeg voor een rietje. Prik een gaatje, plaats een rietje en de wespen zullen niet meer op de zoete dranken afkomen. Daarnaast is morsen verleden tijd met de PRIKIT, zelfs bij omvallen!

Wij kunnen geheel naar uw wens de PRIKIT voorzien van een bedrukking met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Werkt u in de horeca, heeft u een eigen restaurant of lunchcafé? De PRIKIT met logo is ideaal als relatiegeschenk: het zorgt voor optimale reclame voor uw bedrijf en ondertussen worden uw relaties beschermd tegen wespensteken. De bedrukte PRIKIT is meer dan een gadget! Daarnaast kunnen bokalen zoals een bokaal rode kool, een bokaal appelmoes en een pot confituur gemakkelijk open gemaakt worden nadat met er een gaatje in de deksel van de bokaal is geprikt met de bedrukte PRIKIT. De PRIKIT met bedrukking is ideaal als reclamedrager en kan goedkoop besteld worden bij HSG Relatiegeschenken.

Onze medewerkers zijn al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Zij kunnen u dan ook uitstekend adviseren! Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar de meest passende oplossing. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons compleet assortiment aan te bedrukken gadgets. U kunt tevens online een offerte bestellen voor de PrikIt met logo. Wij garanderen goede kwaliteit, snelle levering en lage prijzen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor prikit? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: