Promo pennen

Promo pennen met bedrukking

 

Pennen kun je nooit genoeg hebben. De een gaat kapot, de ander raakt kwijt of ze worden uitgeleend en komen niet meer terug. Een pen met bedrukking behoort zonder twijfel tot de meest bekende promotieartikelen. Het is een slimme keuze om pennen te laten bedrukken en uit te delen als relatiegeschenk of promotiemiddel tijdens evenementen en beurzen of op bijvoorbeeld een open dag. De promo pennen zijn nuttige promotieartikelen die uw klanten en relaties iedere dag zullen gebruiken waardoor uw bedrijf elke dag onder de aandacht komt. 

Elke promotiepen kunnen wij bedrukken met een logo zodat u direct herkenbaar bent. Wij kunnen de promo pennen ook voorzien van uw bedrijfsgegevens zodat iedereen uw gegevens bij de hand is. Contact is dan binnen handbereik. 

Luxe pennen bedrukken of goedkope pennen met logo zodat u een breed publiek kunt bereiken met een smal budget? HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment met pennen in alle prijsklassen. Van budget pen tot laserpen, al onze promopennen zijn van uitstekende kwaliteit, beschikbaar in allerlei kleuren. Promotionele pennen bestellen is veilig, makkelijk en snel. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor promo pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: