Pullover met V-hals

Pullover met V-hals en bedrukking

HSG Relatiegeschenken biedt u naast een ruim assortiment aan relatiegeschenken en promotionele gifts ook een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding en werkkleding. Zo bieden we u ook verschillende pullovers. Een pullover lijkt op een sweatshirt en wordt meestal over een overhemd gedragen. Vandaar de benaming pullover. De pullover kan een ronde hals hebben of een V-hals. Bekijk op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com ons compleet aanbod.

De pullovers met V-hals  kunnen door HSG worden voorzien van bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf met eventueel een slogan. De V-hals pullover met opdruk is ideaal voor de bekendheid van uw bedrijf; omdat wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam goed in zicht is op de pullovers, zal uw naam vaak onder ogen komen. Vandaar dat het een goed idee is om uw klanten, personeel en relaties te verrassen met een gepersonaliseerde V-hals pullover als relatiegeschenk.

De te bedrukken V-hals pullovers kunt u bezichtigen en bestellen op onze website. Hier kunt u tevens terecht voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen over de bedrukte pullover met V-hals, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het zoeken naar het juiste relatiegeschenk voor uw partners.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pullover met v-hals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: